18 de març 2007

Reel Big Fish

Per canviar una mica de temes, avui us introduiré un grup de música.

Reel Big Fish és una banda d'Ska i/o Rock. Són dels Estats Units i no, per molt que busqueu a l'Fnac no trobareu cap dels seus CD's, haureu de buscar en alguna botiga a on tinguin CD's d'importació.

En fi, les seves cançons solen ser alegres: Kiss me deadly, I want your girlfriend to be my girlfriend, she has a girl friend now, A little doubt goes a long way ... i amb molt de ritme.

Però lo millor, sens dubte, són els seus directes, no he tingut l'honor d'anar a cap directe seu (van venir per allà el Febrer del 2005, però aleshores encara no els coneixia, i mira que són vells eh...I de moment estant fent una gira pels Estats Units...), però els CD's dels seus directes són impressionants, primer de tot per lo ben gravats que estant, no molesten el soroll del públic, no hi ha trossos mal gravats... molt ben gravats. A més, als concerts li posen un toc encara més animat (clar, com tots no?), però brutal.

I si us haguéssiu de comprar (o baixar, perquè ja us he dit, que haureu de buscar força) un CD i no sapiguéssiu quin, jo us recomano: "Our live album is better than your live album". Que són dos CD's i diria que van junt amb un DVD extra on hi pots veure de tot.