15 de març 2007

Blogesferea (2)

I avui, com que estic content per haver acabat la primera entrega de PROP (PROjecte de Programació), i com que no sé qué dir-vos, us faig redcomano un blog, qu sempre hi recorro quan disposo de poc temps i no sé què fer (i quan tinc molt de temps, m'entretinc mirant els posts antics: que són molts).

El bloc en qüestió és el blog de kirainet (traduït del japonès seria algo com: "la merda de la xarxa").

Aquest blog, és el d'un ex-estudiant d'informàtica d'Alicant, que va obtenir una beca pel projecte Vulcanus (una beca per poder anar a Japó durant un any sencer: primer 4 mesos estudiant japonès i després 8 mesos treballant), doncs bé, el noi en qüestió va acabar quedant-se a viure a Japó i a través del seu blog, ens explica les seves experiències.

Realment, et pots trobar de tot: des d'una comprativa dels preus a un futimer de fotografies de Japó, passant, per recomanacions de llibres (tant de ciència ficció, com d'informàtica), fotografies de japoneses (d'alguna manera us haig de motivar no? i com que aquest blog no el visiten noies... U¬¬), curiositats de la cultura japonesa i descripcions de tota mena de gadgets acabats de sortir al país del Sol naixent.

Certament, per mi, és el millor blog que m'he topat mai per la basta i pràcticament infinita xarxa.[amb tots els respectes cap a frikimodeon ;P]: No té pèrdua pels que estant mínimament interessats amb Japó, la seva cultura i la informàtica.