17 de febrer 2007

Jo, robot

Sense voler robar el títol d'un llibre d'Asimov que encara no m'he llegit u_u
Através de barrapunto.com he descobert aquest video, realment curiós, en un futur seran necessaris aquests vestits pels policies, bombers, mà d'obra o simplement per fer la classe de gimnàs?


Veus Spiegel?, tu que volies ser un Gundam xD

1 comentari:

Spiegel ha dit...

no sem carrega el video , pero crec q se q es, (es un traje rollu articulacions, per fer coses aixi mes xules no?) (vale ara ja si vei el video i si es aixo..)

tot i aixo jo preferiria, un cotxe q estransformes en alguna cosa rollu robot, per dir, ara m'has portat, ara ves alla al parc i t'estas jugant amb els teus amics robots fins q te cridi, au passa i despres q vingues i te portes a casa :P

certament aixo podria tenir aplicacions, per a treballs xungos, o en llocs rarus (vease el fons del mar, i aquestes coses.. tot i q crec q es fara servir per a temes potser militars, i persones amb discapacitat... pq la veritat.. si pots enviar un robot, q fa el q vulguis a 10k m sota el mar, i tu no tenir q estar a dins pos molt millor... )

si es pensa seriosament, els robots tipu mazinge/eva/gundam, son la mar de xulos i superguais, pero realment vei una tonteria q un paiu es tingui q posar a dins.. (vale aixi no es creen ones electromagnetiques i el robot fa el q vol, pq no el pots controlar.. no se..)

sense parlar del poc util q es fer un robot amb forma humana... (wueno per ajudar a la gent gran i tal potser si veus..)

korea - preveu q al any 2050 bona part del funcionariat sigui robotic (fins i tot tenen pensat tenir ajuda domestica robotica...)

pos eso q callu