26 de febrer 2007

Estadístiques

L'altre dia em vaig adonar que una cosa que vtrobava a faltar ja estava habilitada, certament, no sé a partir de quan algú va habilitar la visualització de les estadístiques d'aquest blog, però bé, jo les he repassat una mica.

Who is the chinese guy that visit us everyday? please say hello in the comments section ;) I és que companys, encara no ho entenc... A no ser que sigui un freak canviant els valors dels seus paquets enviats... cosa que segurament podria fer retocant l'iptables: Un 3% dels visitants ve de Xina!!

Curiosament quan parles de català les visites es disparen que és massa.

Anem al que realment és interessant: navegadors i sistemes operatius. Val aquesta dada varia molt segons el dia:

Però bé, avui veig que tenim un 86,5% d'usuaris amb algun Mozilla i la resta amb Internet Explorer.
Debem ser un dels pocs llocs de les pàgines que tinguem més del 50% d'usuaris amb Linux, o dit d'una altre manera, un dels pocs llocs on els Windows tant sols representen el 30,5% [hem d'afegir els usuaris de MacOS i Solaris].

Però ja us dic, ahir les dades no indicaven això, i la part de Windows era més gran i la d'Internet Explorer encara molt més gran, cosa que vindria a dir que la majoria d'usuaris de Windows utilitzen el seu apreciat Internet Explorer... A més també s'ha de tenir en compte que som un sector molt tancat, tant en espai (som els quatre amics de tota la vida) com en temàtica (Linux4ever).

En fi, el post número 50, per fer una mica de balanç així per sobre. Que té com a conclusió, com es pot apreciar *clarament* a les estadístiques: la falta del sector femení. Si és que.. xD

1 comentari:

Josurto ha dit...

Jo i l'Spiegel vam habilitar el webstats quan feia poc que haviem inaugurat el bloc.