16 de gener 2010

Món ideal pels Sistemes Operatius

Últimament, no paro de veure les deficiències de GNU/Linux (sobretot en el tema drivers i dispositius, crec que hi pot haver una manera millor de gestionar-ho tot...). Així que estava pensant, però quin ha de ser l'estat en que un Sistema Operatiu sigui perfecte?

La resposta, és ben senzilla, un sistema Operatiu és perfecte quan l'usuari (independentment dels seus permisos) no noti que interactua amb un sistema operatiu, si no que vegi que interactua amb l'ordinador directament.

I possiblement els mòvils d'avui dia ho estiguin començant a aconseguir... I això que hi ha diferents sistemes operatius per a mòvils. Però clar, tot s'ha de dir, els mòvils tenen una gran avantatge: no tenen gaires dispositius que els hi treguis i els posis ;) Però potser aquesta és la millor manera de començar un sistema operatiu: jo faig un sistema operatiu per aquest tipus de catxarros, més endavant ja evolucionarà per suportar altres catxarros.

Per a mi, el que ara li falta a la nova generació de mòvils és que permetin connectar el mòvil a un monitor (ja hi ha prototips de catxarros mòvils treballant a 720p) i que li poguis connectar un teclat, un ratolí i disc dur extern... Joders que no demano tant eh!! Jo em vull des fer de la torre escandalosa aquesta.