05 de gener 2010

Google Reader

I sempre em passa el mateix, tancat en el meu món, i no m'entero jo de les coses importants: Els agregadors de RSS.

Ja fa anys que vaig veient RSS per aquí, RSS per allà, però no trobava programes que ho apliquessin... Fins que l'Spiegel, que per a mi que ja sospitava que estava a la parra, em va insinuar: Google Reader.

I és que buff... canvia i molt la manera de navegar per les webs. S'ha acabat allò d'anar a una web, anar a l'altre i així successivament, ara tot es pot posar dins del Google reader, qui per a tu va de pàgina en pàgina indicant-he quin contingut nou hi ha en cadascuna d'elles.

A més, tenint els teus amics que fan servir google reader, pots veure quines notícies et recomanen, quines notícies els hi agraden i estàs al dia a l'instant.

L'inconvenient, et quedes enganxat anant llegint articles, posts i demés... Perquè clar, no és com la tele o el diari que el 99% de lo que diuen no val res, aquí el 90% dels posts que hi ha són interessants, i si no ho són és perquè hi tens agregades unes webs que no t'interessen.

Jo recomano i molt aquest RSS, que és l'apartat de ciència de El país: http://www.elpais.com/rss/feed.html?feedId=17068. (A veure si els de la Vanguardia fan un RSS de la seva Contraportada, també).

Ara només faltaria que el Facebook tingués un rss també... El que està clar és que la tele i la radio ja estan més que obsolets.

1 comentari:

Spiegel ha dit...

aix...

sips el google reader es un puntazo!
i mes amb els comentaris que pots anar fent i tot

mola!