14 de gener 2010

Holy Invasion of Privacy, Badman!


Ja fa dies que havia d'escriure aquest post, però mira, no ha estat fins avui...

Us recomano que proveu aquest joc per a PSP: Holy Invasion of Privacy, Badman!

Fins i tot, és que encara que no tingueu la PSP, doncs... no sé, o la demaneu al vostre cosí petit o l'aneu a comprar però ja!

La qüestió és que aquest joc no és que tingui uns gràfics de la òstia, més aviat sí, són uns gràfics la òstia de retro. Tot pixelat i a sobre tot es juga a la mateixa pantalla.

La gràcia del joc és que podem ser els dolents i bua! com mola preparar la masmorra per a on vindran els herois tot xulos i fer'ls-hi passar canutes. Encara que ràpidament la dificultat de joc creix molt i és realment difícil plantar cara als herois a partir del nivell 6è.

En fi, el joc és senzill, hi ha un castell, una cova, un malo i tot d'herois. Nivell a nivell van venint herois, ara un, ara l'altre, ara dos de cop, ara tres... I els herois intentaran matar al malo. Però també hi ets tu, que ets una espècie de Déu malo (diable) i amb un pic vas ampliant el tamany de la cova. Pots fer diferents camins, pots fer grans sales... Però tens el nombre de pics limitat. A més, depenent a quines pedres piquis et poden sortir bitxos que seran els qui han de matar els herois i defensar així al malo.

A més, mola, perquè es crea una espècie de ecosistema de bitxos: hi ha els bitxos que són com gelatina, després hi ha els cucs com cent peus, després els dinosaure, una flama, una fada maligna, un drac i a vegades et pots trobar un bitxo gros vermell que sembla venir del mateix infern. I clar, el cent peus es menja la gelatina, quan menja molt fa un capullo i surt un bitxo alat. Els dinosaures també mengen altres bitxos i quan mengen molt fan ous a sota terra i es reprodueixen... I bua... tot passa tant ràpid... que mola molt!

De debò el temps se us passarà volant, i si no voleu perdre hores de son, no jugueu abans d'anar a dormir!