18 de gener 2010

La meva llista de jocs de la Wii

Ni llista de l'any 2010 ni òsties: de tots els jocs de la Wii que he jugat: els que crec que val la pena, com a mínim, provar-los. Els que no anomeni o és que me l'he deixat o és que no hi he jugat o lo més provable és que no valgui tres pets.

Si voleu informació del joc en concret li pregunteu a Vandal (que personalment, fa (generalment) bons anàlisis dels jocs) o a Google que sap més coses de les que ens podem imaginar.

Aquí un pack de 12 jocs que podries pillar a cegues, són els jocs que li he dedicat més hores (no estan en ordre de preferència ni res)[faltaria el Guitar Hero i l'Anno, però entenc que són dos jocs que o el tipus de joc et mola o no val la pena ni provar-los; tot i que el Guitar Hero és posar-hi eh!]:

The Legend of Zelda: Twilight Princess (Rol, aventura)
Okami (rol, aventura; Si has provat el de la Play... No sé diria que no et cal tornar-lo a provar per la Wii...)
Resident Evil 4 (acció, aventura: mola que els enemics parlin en castellà, més que res, al entendre'ls sense necessitat de rumiar, fa que et fiquis més a dins del joc; Encara que hagis jugat al de la Play, prova'l que la jugabilitat mola molt [té algun detall millorable, però ja seria ser molt tiquismiquis]).
Red Steel (un FPS ambientat al Japó, mola)
Runaway, The Dream of the Turtle (Aventura gràfica, té algun detall jugable que no acaba de quadrar, però en general està guapo, sobretot el doblatge al castellà de TOTS els textos)
Mario Kart Wii (cotxes, ideal per jugar per Nadal amb la family)
Wii Sports (ve amb la consola)
Lego Indiana Jones (Aventura; Si ja has jugat al de la Play, no cal ni que el provis, és el mateix i la jugabilitat no aporta cap canvi, vull dir que no has de moure el mando per res)
Rayman Rabin Rabbits (Minijocs a punta pala ideal per jugar amb família)
Wii Play (el mini-joc dels tancs és molt bo, tot i que molt simple)
Zack & Wiki: Quest for Barbaro's Treasure (Aventura Gràfica)
Little King's Story (Aventura, estratègia, original)

I aquí la resta de jocs:

Guitar Hero Metallica (amb bateria la és la òstia, i realment aprens a tocar la bateria, almenys, crec que és una bona introducció. -1 al preu dels perifèrics, tot i que diria que ara ja estan més barats)
Another Code: R - Más allá de la memoria (aventura gràfica -1 comparada amb el Zack & wiki i el Runaway)
Anno (estrategia, per culpa d'aquest joc quasi em poso Windows al PC per poder jugar a la seva versió de PC que té una pinta que te cagAs; Si et mola l'estratègia aquest joc et molarà; Si ja has jugat al de PC, diuen que aquest és més simple i senzill)
Guitar Hero World Tour (el primer en fer ús de la bateria: al Loro amb la bateria que si hi jugues molt hauràs de desontar-la i soldar un cables, perquè es desenganxen: cutre, però cert).
Muramasa: The Demon Blade (típic plataformes d'acció dels vells temps, però mig adaptat als nous temps)
Wii Sports Resort (-1 en comparació amb el primer, el Wii Motion plus no val tant la pena)
Monoply (no és res de l'altre món, però quan vols passar el rato... Sempre va bé)
Mario Galaxy (L'evolució del Mario 64, els primers 30 minuts de joc són lo peor de lo peor, després ja canvia.)
Metal Slug Anthology (Recopilació del clàsic)
Resident Evil: Umbrella Chronicles (El típic joc de pistola, et fa un resum dels primers Resident Evil, cosa que és d'agrair)

Els jocs de renom que em falten per jugar: Smash Bros Melee (que el tenia però el disc es va ratllar i no funcionava gaire bé), els Metroid's (que simplement no tinc ganes de matar extraterrestres) i el Super New Mario Bros.

El joc que podries provar per matar el temps: el Dragon Ball Revenge of king Picolo (és un final fight... però no sé, li falta algo i mira que mentre esperava el dia que sortís aquest joc em vaig mirar tota la sèrie de Bola de Drac!).

Si t'agrada el futbol, els Pro evoltion Soccer tenen una jugabilitat especial pels de la Wii que fan que jugar a futbol sigui una mica més interessant... Però quan miro de reull la tele sempre hi fan futbol... només em faltaria que quan em vicio també tingui més futbol. Ara, el Mario Strikers sí que és bastant divertit, en mode multijugador clar.

Falten jocs de cotxes... No sé pots provar un Need for Speed o el Excite Truck.

Ah! i jocs que han de sortir al llarg de l'any: Silent Hill: Shattered Memories, Red Steel 2 (farà ús del Wii motion plus), Sonic the Hedgehog (els altres Sonic per la wii a mi no m'han molat; diuen que aquest serà la òstia... a veure), Super Mario Galaxy 2 (tant Mario es fa cansino, però per si t'aficiones d'allò més al Mario...), Sengoku Basara Samurai Heroes (encara que també sortirà per la PS3, a veure si es curren la jugabilitat de la versió de Wii), el nou Zelda (que dubto que arribi a sortir aquest mateix any... a veure què diuen a l'E3) i Monster Hunter Tri

2 comentaris:

Neioo ha dit...

Post editat tropocientas-mil vegades, espero que no et decebri :P

Spiegel ha dit...

ok, prenc nota!