26 de maig 2008

top ciencia ficcio 1 (la meva opinio dels tops)

bueno, ara e tingut una mica mes de temps i me mirat una mica mes les llistes, i he decidit donar la meva opinio, de les primeres de cada llista (o de les q em sembli vaya :P) despres posare algunes fotos per fer aixo una mica mes passable, pero wueno del tot es molt subjectiu, i es el q opinu ara, igual dma pensu diferent... qui sap...

sci-fi tv shows (osease series)
(ala es pot fer un cortar i pegar a saco amb codi i tot... veus cada dia aprens coses noves, pero wueno soc firiki i u tornare a escriure :P)

- Star Trek - the next generation --> brutal, segurament una de les culpables de q a mi m'agradi la ciencia ficcio, l'anada d'olla dlaguns capitlos son genials, i el data el millor (llastima de la ultima peli... pero wueno algun bkup tindrien...)

- Battlestar Galactica (la nova) --> certament es molt bona, tot i q potser previsible en alguns aspecte (molt molt similar a algunes parts de la fundacion (robots,busqueda de la terra...)(si en la fundacion existeixen tb les "leyes de la robotica" :P)
Destacable el aire retro de la serie (s'ha de veure), i el capitan prota (despres almirante), es el segon policia de "blade runner" (q en BR persegueix robots, i en galactica tb! :P)

- stargate sg1-- la veritat no m'agrada com a ciencia ficcio, no tenen conducta, d'exploracio xula, nomes a lo "espanyol" quant vam anar a america, jo soc mes llest i t'imposu la meva manera de pensar.. a mes la peli es mooooooooolt millor

- X-files -- wueno realment no em va enganxar mai
- Star Trek (Original) - vale tb me la vai xupar en alguna reposiscio i m'encantava (tot i q era petit ara em costa mes) , recordu sobretot capituls de viatges en el temps... molt be molt be

- Farscape -- genial, al meu gust podria estar un parell de posicions per sobre d'on esta (moooolt millor q stargate) i el crikton es un putu friki (memorable el capitul q comença a fer "klatu barada nikto" (o com s'escrigui)

- Star Trek deep space... pos e vist poca cosa
- The twilight Zone (la zona misteriosa o no se com li deien) - wuaa aquesta si q era petit, q la feinen a tv3, i jo la mirava - m'enrecordu sobretot un capitul de un q pujava a un tren i hi havia una parada q no existia i no se quines paranoies genial!

-Star trek Voyager --- es q va venir just despres del picard i...

-Stargate Atalanits - aquesta si q le vist una mica pero re...

- Futurama - que cal dir de futurama! benders powa!!!

-Doctor Who - no en tinc ni idea de res pero crec q a la euskal caura

- Star trek Enterprise - mira... tinc vist 2 o 3 temporades ... pero no es el mateix

-Lost -- m'encanta pero per mi no es Ciencia Ficcio, no se q seria pero... no se realment no te elements "cientifics" wueno no se... lost m'agrada molt , pero no se si com a ciencia ficcio

- Red Dwarf - es el nan roig no? geeeenial!!! super friki!!!! encara m'enrecordu de la canço del final. buff bonisima!


- quantum leap "aqui EL SALT" - aviam una mica esta be pero t'aborreix, es d'aquelles series q no tenen principi ni final, no evoluciona la historia, a mes pq nomes feia salts dins del sXX? eh eh! masa incoerencies (nota - el "AL" (el holograma) tb surt a galactica)

i ara comentu per sobre
veig q hi ha una serie de "la guia del autoestopista galactico" s'investigara
heroes tb esta per aqui sota

la que si q s'ha de mencionar es "voyage to the bottom of the sea" - aqui ben anomenada, viatge al fons del mar - es suuupa antiga, i casposa a mes no poder... pero wuaa em porta molts records (com q segr q no l'heu vista, es una mica el seaquest pero en mooooolt vell , els 1ers capitluls son en blanc i negre :P)

bueno i de moment ja esta, posare alguna imatge i a dormir

4 comentaris:

Neioo ha dit...

Jo no tinc temps per a mirar tantes sèries, la única sèrie esmentada que he vist sencera és Futurama. De les altres, algun que altre capítol saltejat i prou.

A veure si a partir de la setmana que ve puc començar a veure "The Big Bang theory", també va inclosa en el pack de ciència-ficció? :P

Spiegel ha dit...

mmmm no, the big bang theroy seria drama :P wueeeno comeeedia

Anònim ha dit...

com que comedia? com que comedia!?

És la pròpia vida!!

Darth Semi ha dit...

Jo opino que BLADE RUNNER ES UNA PUTA MERDA!!!!! i no es tan com diuen...
ni obra mestra ni polles...
LA trilogia si que mola i la unica "the matrix" tame...YA NO SE HACE CINE COMO ANTES!!! Que amb pocs recursos feien maravelles,visca els old school FX!!!