13 de gener 2007

Diseny final...



Aviam... m'estic mirant blogs i aquestes coses... i comentu les coses q m'agraden i no m'agraden d'aquest i d'altres blogs...

  1. M'agrada que la pagina ocupi tot el navegador, es a dir de punta a punta
  2. M'agraden 3 columnes, dos de links i coses d'aquestes i la del 1/2 amb les entrades
  3. M'agradaria q les entrades no sortisin amb tot el contingut, simplement el titol i unes primeres frases
  4. es poden posar mes de una foto? (aixo no u e comprovat :P)
  5. Nomes es poden editar amb drag & drop les plantilles q t'ofereix el blogger oi?
  6. els colors no se....
  7. voldria posar mes dibujitos i icones
de moment aixo aviam q en penseu

aviam ara estava en una web i m'agrada <<>>
aviam el diseny realment no m'agrada, pero si la idea q comentava de les 3 columnes, i l'encapçalament de les noticies

5 comentaris:

Neioo ha dit...

Aixxx... Doncs pau, jo porto vistitant bastants blogs aquests dies ( www.kirainet.com i http://xataka.com són dos dels que m'interessen pel que diuen i pel disseny que tenen). Intentaré seguir-ho tot punt per punt:

1- Tant ma fa si ocupa tota la pantalla o tant sols la part central, això de la part central es fa així per culpa de les pantalles de 17" i sobretot les de 19" (per no tenir que anar girant el cap tota l'estona)

2- Lo de les 3 columnes és més per pàgines webs i no per blogs, a més, tu vols les tres columnes perquè la informació et quedi centrada al mig i evitar així l'efecte de les pantalles grans :P

3- Això de fer una presentació/introducció del text per després clicar sincerament: Ho odio! d'acord, el meu blog que vaig fer a mà estava fet així però no hi ha color, doncs quan tu vas a blog, en aquest blog es parla de coses que t'interessen i el més provable és que llegeixis tots els posts, per tant, és un estalvi de feina el tenir-ho tot carregat de cop. A més, si només t'interessa la secció de videojocs (for example) doncs cliques a la pestanya de videojocs i tant sols veus els posts/notícies de videojocs (que per això estant aquests enllaços)

4- Sí que es deuen posar més imatges

I ara afegeixo jo coses:

5- És una merda la interfície que et dóna per a fer comentaris, jo ara per exemple no veig les imatges que hi havien al post, tot el text està com engaxat (ha perdut l'estructura original).

6- Abans de fer un blog conjunt a pèl potser teníem que haver intercanviat quatre mails, almenys per decidir el nom i el servidor ;P (crec que a wordpress.com hagués anat millor, potser és per la ràbia interior que se'm desperta contra Google :P).

En fi, són coses que s'han d'anar parlant amb calma

Spiegel ha dit...

per aixo fai aquest post per parlar de com volem les coses...


crec q exportar els post a el wordpres es pot fer, aixi q si vols es fa... cap problema...

i aquesta web la redireccionem al wordpres i ale...

jo es q vai veure q podies fer administradors a tots, i vai dir amira es facil... nimolt menys cal q sigui el definitiu...

pd mental .: al tenir un diseny definitiu convidem a mes gent i tal

Neioo ha dit...

convidar fèmines seria lo seu

Neioo ha dit...

No m'agrada absolutament gens com s'agreguen les imatges, doncs si vols posar les imatges ordenades: rotllo [1] escric dues línies i a sota hi vull una imatge GOTO [1].

Doncs per fer això, haig d'insertar les imatges en l'ordre invers, és a dir, primer penjo la última imatge, després la penúltima i anar fent fins la primera!! i si resulta que estàs escrivint sobre la marxa? o simplement que has decidit afegir una imatge més pel mig?

Molt malament, molt malament. sicerament no sé com ho fan en altres blogs però no m'agrada gens.

A més, jo crec que potser seria millor un fòrum envès de seguir amb això, perquè per exemple el post del castells, si jo ara tingués un altre fons d'escriptori també per nostàlgics no li puc deixar en un comentari perquè aquí no hi puc posar imatges i encara que es pogués, aleshores quedaria en segon terme i ningú que visités la web veuria la meva nova imatge (a no ser que visités el comentaris).

La solució és fer posts enumerats com he fet amb el de seguretat a Internet, però és un pal, perquè si per exemple l'Spiegel vol fer una ampliació del meu post, què? ha de fer un nou post dient seguretat a internet (0.5)? Però tampoc convenç, perquè imagina't que algú fa una pregunta interessant i jpo la responc, el sol fet de que tot això queda com a comentari ja queda en segon terme, amagat i no afavoreix a la comunicació i diversitat d'opinions.

Neioo ha dit...

Acabo de fer un foum pels Ball de'n Serrallonga de sant Quintí de Mediona a miarroba.com i veig clarament que és millor un fòrum que no pas això del multi-user Blog.

En un Fòrum veus quan algú t'ha escrit alguna resposta des de la mateixa pàgina d'inici, en canvi aquí has d'anar mirant post per post per a veure si algú ha comentat algo i lo pitjor: has de saber quants posts hi havia l'últim cop que ho vas mirar!!

A més, penjar imatges a miarroba.com és realment com ha de ser, tu cliques a pujar imatge i la imatge es col·loca just al punt del cursor (ja notava jo que era molt estrany això de les imatges al blogspot: no demano res especial!).

En fi, companys hem de fer un pensament, però també he vist que el servidor de miarroba.com va lent, molt lent. A veure si l'Spiegel ens sap trobar una bona alternativa, de moment:

attheforum.com -> No accpeta accents!! elimina tota lletra que porti algun accent

http://www.activeboard.com -> Sembla que està bé, però no et fa un domini fàcil de reordar: http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=103228

http://www.bravenet.com/ -> És molt raro, fas fòrums per l'usuari, per tant, quan et registres et diu "benvingut al forum de fulano"

En fi, és per estalviar-te feina xD