12 de desembre 2009

Google Goggles i Internet



Jo encara vaig amb un mòvil de l'any de la quica que per no tenir no té ni càmera! Però és que a veure fins ara era només que si tenies un mail el mòvil et feia un avís, però això del Google Goggles ja és... Que per poder fer, tu podràs anar a buscar bolets, trobar un bolet, fer-li una foto i Google et diu quin tipus de bolet és. Ho trobo realment impressionant... Que d'aquí a que quan vagis pel carrer li facis una foto a un tia bona i que Google et digui el seu nom, l'edat, l'estat social, si estudia o treballa... només hi ha un pas de res... buaaaaaa!!!

Però com sempre, tot són leros... I si jo ja pago per internet a casa, per què haig de pagar apart per tindre internet al mòvil? Hi hauria d'haver un pack que digués internet per casa + internet per movil...

Les empreses de Telecomunicacions s'han oblidat de l'objectiu fonamental d'una empresa: Satisfer les necessitats dels usuaris. I es pensen que el seu únic objectiu és maximitzar els beneficis (desafortunadament, això no només passa amb les empreses de telecomunicacions).

En realitat, la cosa hauria d'anar de la següent manera: tu contractes Internet, aleshores hauries de tindre internet a casa, al mòvil i a tot arreu. Per tant, el que haurien de vendre és la targeteta que la poguessis posar al router per poder-te connectar a través de cable o que la poguessis posar al mòvil per poder-te connectar de manera inal·làmbrica. Tu pagaries una tarifa plana independent de la quantitat de bytes descarregats o pujats, però hauries de poder escollir quines velocitats voldries, per exemple: "1Mbps per 3G i 10 Mbps per ADSL" o "5Mbps per 3G i 100MB de fibra òptica" (a veure a partir de quin segle hi haurà fibra òptica a l'abast de tothom en aquesta merda de país). I tant senzill que seria independentment del dispositiu a través del que et vulguis connectar tu tindries internet.

Encara que potser lo millor de lo millor seria que tu al tocar un ordinador o el mòvil, aquest t'identifiqués (amb algún lector de biometria?) enviés les dades al teu proveidor i que aquest et dongui la connexió per la que pagues, sense targetes ni coses rares. Però aquesta opció potser ja hauria de ser per més endavant.

3 comentaris:

Spiegel ha dit...

certament jo ja fa moooolt de temps que penso que tindriem que tenir una targeta/dni universal

es a dir jo amb el mateix tros de plastic, y pq soc jo, puc comprar, entrar al tren, trucar per telefon, identificarme.. i tot en una mateixa cosa...

simplement caldria un tros de plastic y uns soft que lhora de ferla servir t'identifiques com usuari (res de claus y coses cutres)

treus diners amb la targeta y el teu dit/ull, potser per entrar al metro simplement l'enseñes y per activar el telefon l'acostes a aquest...

ciencia ficcio? no, ni molt menys...

per cert lo del google i la camara del telefon impresionat impresionant... em cambio de movil pero ja! (aggg)

Neioo ha dit...

Al loro amb un mòvil nou que Google ara treurà el seu! No facis una compra precipitada tu ara!

Anònim ha dit...

llegir tot el bloc, bastant bo