08 de desembre 2009

Facebook

Bé, ara em direu que baixo de l'hort i que semblo un pagesot de lo innocent que arribo a ser, però és que no hi puc fer més xD

Estava jo super viciat al Farmville del Facebook i em faltaven veïns per poder expandir la granja... Bé recapitulem:

Farmville: joc fet en flash que es juga des del Facebook aon has de gestionar una granja, tu plantes blat, tomàquets, ceps, pastanagues... pots plantar arbres: cirerers, pomers, oliveres... també pots tenir el teu bestiar: vaques, gallines, ànecs... I després tens els teus veïens (els teus amics, que són els amics que t'han agregat com a veí. Als veïns els hi pots enviar regals i tal i Paqual... I en particular, quants més veïns tinguuis més gran pots fer la granja.

Així, com deia, em faltaven un parell de veïns per expandir la granja, però com que l'Spiegel no s'hi volia sumar, em vaig dir: "Vaig a buscar veïns!" i sí, sí... al facebook ja hi ha un bon grapat de grups exclusivament dedicats a buscar veïns, així que clar, jo veia tot el llistat de gent que hi havia allà i dic goita quants possibles veïns que hi ha...

Però aleshores se'm va acudir una cosa, molt innocent la veritat, i dic, joders ja que m'haig de fer amic de gent desconeguda, que siguin ties i si estan de bon veure millor que millor.

I aquí tenim el Neioo, tot feliç anar passant pàgines amb noms i fotografies de gent i més gent, entre les quals hi havia una de ties bones terribles que jo feliçment anava agregant... tant si tenien nom anglès, francès, indi o noms raros que vés a saber de quin país provenen.

I sí, sí, en menys de 3 hores, el mail ple (enteneu que ja que ho explico, jo exagero una mica... així el lector es queda bocabadat i jo vaig fardant ;P) de tot de ties bones que m'havien agregat com amic al Facebook.

Així que, em vaig dir, collons, amb tot aquest ramat de mosses alguna cosa se li ha de dir, no? Per tant, em vaig dir, va anem a provar... Envio un missatge a una que feia prou goig, i a esperar. Peeeero, durant el temps d'espera ja començo a veure en quin lloc m'havia posat i és que una de les meves noves amigues comença a penjar fotos al Facebook i quines fotos! fotos que ja voldríem que estiguéssin a les nostres webs preferides especialitzades en porn.

Haig de dir, que alegra la vista, però també que joders, tu estàs mirant el Facebook, que a vegades ensenyes coses del Facebook als amics i a la família... I clar, tampoc és plan de dir: mireu, mireu que us ensenyo el meu Facebook i que es vegin allà els exquisits àlbums de les meves amigues desconegudes...

Però amb això que m'arriba la resposta de l'amiga a qui li havia enviat el mail. I deia:

ive been doing some adult modeling in my free time..just cause its hard finding a real job these days (that doesnt pay like shit :P)..i like telling this to random guys...its still sorta a secret but i have some vids under the name "candee" at my website.

the link is in my profile if ur interested ;)..you wont be disappointed...unless ur gay hehe. lemme know what u think :P!
*

En fi, que sóc massa innocent, que a veure: una noia que té 1109 amics al Facebook, i l'altre 1200... Quines noies són? Doncs clar:

Internet el lloc a on els homes són homes, a on les dones són homes i els nens són agents de la FBI.


I ja sabem la dita:
Ets més fals que un amic al Facebook!


Com a conclusió dir que m'he partit la caixa d'allò més (i joders, si us avorriu proveu-ho, total després desagregueu les amigues i haureu rigut un rato). I que sí, és veritat que hi ha aquest tipus d'usuaris que són perfils falsos que es dediquen a fer publicitat de porn (al cap i a la fi, molts tenen el Facebook com un mitjà de publicitat, els polítics els primers i els autors de llibres els segons [feu-vos amics de la Jèssica Miravent: n'és un clar exemple]).

Així, que no sé perquè com a rucs vam començar a posar el nostre nom autèntic, quant en realitat també haguessim pogut continuar amagats darrere el nostre nick.

Però, per altre banda, també és veritat que hi ha els altres usuaris que, com jo, el que realment volien és tenir més veïns al FarmVille (puto joc que si bades et quedes viciat i si et piques per aconseguir més punts que els teus veïns ja la cagues... Bé, en part és la gràcia dels jocs del Facebook) i que ja veus que realment és gent que també hi juga, perquè t'envia regals, perquè veus el seu nivell com va pujant... A més també dir que la gent en general està en contra d'això, perquè a les fotos penjades els hi seguien molts comentaris de protesta.

* El link de la suposada web *NO* està especificat al seu perfil, si és que a sobre això... més descarat, segur que deu tenir 15 perfils diferents...

3 comentaris:

Spiegel ha dit...

doncs si,

es el problema de les empreses del pron. que amb l'amateur ja no saben que fer
per fer calers...

pero en fin... certament l'altre dia parlava amb algu sobre aquest tema.
la privacitat tal i com la coneixem li queda ben poc.

qui vulgui, te tota la informacio de un amb no masa clics.
el facebook, simplment ho fa mes facil pels que no son 1/2 hackers

de fet jo mes d'un cop he pensat de fer un nom fals al facebook, per a veure quanta gent
s'agrega sense mes... y quants d'aquest son "reals o falsos"...

zeioo fem l'experiment de fer un perfil fals i agregar gent aleatoria?

Neioo ha dit...

Bé, jo ja m'he tret el nom real del Facebook, perquè sí :P

Total, no canvia res, hi ha un tou de fotos meves penjades...

I no sé, lo de provar un usuari fictici al Facebook, perquè no ho provem a l'Euskal?... Joders és que queda tant per l'Euskal...

Haurien de fer una Euskal d'hivern!!

Spiegel ha dit...

juas

vaya amigues q tens