25 de novembre 2009

Casament entre un humà i un personatge virtual

Jo ara he posat youtube.com, he apretat enter i em trobo amb aquest video... Que em demostra que el món està molt malament i que... Bé, de vida només n'hi ha una i que cadascú en faci el que li dongui la gana.

Però la qüestió és que els japos, no crec que mai sapiguem perquè, no deixaran mai de sorprendre'ns. I ara va un xaval japo que es fa anomenar Sal9000 (que vés a saber quants anys té perquè ja se saps que és molt difícil de predir l'edat dels japonesos) i es casa amb una fèmina digital anomenada Nene Anegasaki que es pot veure de forma pixelada quan es juga al "Love Plus" (un joc de Nintendo DS fet per Konami).

Errr... bé un trailer del joc en qüestió

Mmm... la Nene ja va celebrar el comiat de soltera?
I no sé... que visquin feliciços i mengin aniços? Feliç Lluna de mel?
Podria deixar la pregunta de: "I vosaltres, amb quin personatge virtual us casaríeu?", però vist lo vist, millor no la formulo, no fós que em sorprenguessiu ;P

1 comentari:

Spiegel ha dit...

son aquelles coses dels japos, jo es el q mes recordo del viatge a japo, cada dia quant pensaves que no et podien sorprende, pam... veies algo que deies... "impresionado me quedo..."

el que no acabo de entendre apart de la xorrada de casarte amb una pila de bits... aquest home ara es accionista de konami? que pasa si aquest personatge en una altre ds li fa el salt? pot demanar el divorci? i ella pot demanar el divorci si el seu marit, es posa a mirar hentai?

en fin... tonteries...

un dia posare un enllaç a les "nines inflables" hi-tec que tenen els japos... en 10 anys la poblacio japo baixara encara mes..., que es casin amb bits.. ja nomes els i falta aixo...

que follin ostia! tindrien que promoure les orgies publiques... ostias... Tokyo Sex Show proposo...

en fin... que men vai de tema