01 d’agost 2008

Especial Euskal Encounter 16: abducting freak species


Ja veig que em deixen per a mi la feina més difícil, així que res, som-hi:

Com tots sabeu, la Euskal Encounter és una trobada super-mega-freaki que consisteix en simplement agafar el teu ordinador i uns calçotets i anar-te'n a Bilbao, més concretament al B!E!C!

Aquest any disposàvem de 10Gbps de connexió a internet (si amb Telefonica teniu contractats 3Mbps, l'Euskal disposa de 10000Mbps) [mentres el jefe de I+D de telefónica va dient que amb 1 Mbps els usuaris d'Internet ja en tenim prou...U¬¬(això ho diu a conferències que es fan a la FIB-UPC de tant en tant][Recordar que a la Campus party de València, presumien que tenien 7,5Gbps... i allà són 7000 persones i no 4000 com a l'Euskal!], peeero la gràcia no és connectar-se a Internet, si no connectar-se a la intranet, és a dir, que ens connectem entre tots els assistents, sense necessitat de connectar-nos a l'exterior (internet)) a una velocitat de 1Gbps, a aquesta velocitat la targeta de xarxa provoca tantes interrupcions al sistema operatiu que poca cosa més pots fer si estàs aprofitant tot l'ample de banda!

M'he permès el luxe de trobar algunes crítiques a la Campus Party de Val¡ència, que m'han fet passar les ganes d'anar-hi mai, aquí ho podeu llegir.

En fi, i què hi havia aquest any? moltes més noies (l'any que ve pot ser la re-òstia!), més activitats(El frikitest se'n va dur la palma), més concursos (El de retro-euskal amb els space invaders va ser la reòstia [no trobo el video U_U]), vam fer més sortides per Bilbao que era una cosa que feia tres anys que demanava a crits!, tinc un futimer de pelis i 100 futimers més de llibres (joders els haig de convertir de doc a pdf...haig de fer un script que si no...), va faltar un joc sèrio per jugar on-line u_u, que ens toqués algo amb allò dels globus i que les frikis que van allà estiguessin solteres... si és que tot va en contra meu.

Aquest any, personalment, ha estat el millor: m'ho he passat teta, potser m'ha faltat apuntar-me al concurs de programació, però a llavors, potser ja no haguera estat la meva millor euskal, o si? en fi, ja ho provaré l'any que ve :P

També és una llàstima que un cop acaba i visites els fòrums... descobreixes que s'han fet cosses que no t'has adonat de que realment s'han fet. Si ho arribo a saber m'hi haguera apuntat: Les retrolimpiades



Sense oblidar que uns gamberros van tenir un projector apuntant al sostre amb una peli porno...

Aix... en fi, actualitzem el compte enrere per l'any vinent?

Podem anar a la Lleida LAN Party també? i a la Vilanet too? i anem fent així... anar voltant pels móns de Déu amb l'ordinador sota l'espatlla i uns calçotets de recanvi ;P

I per la propera Euskal? Ja està fent propostes! i mireu quin grup volen portar per a que faci els concerts: aquests japos frikis que fan música de 8 bits! Spiegel, la discografia ja!
[UPDATED]:
Per si voleu veure les escenes que s'han anat presentant a l'euskal aquest any, podeu descarregar-vos els videos des d'aquest enllaç. També podeu descarregar-vos les escenes d'anys anteriors.

Se m'està passant pel cap presentar una escena 3D per l'any que ve... joders els premis bé que valen la pena ;)