01 de març 2010

Spiegel - Japo 2009 - [004] - Fotos dia 5

Dia 5 -
encara amb resaca del karaoke y les maquines de shibuya a la nit...

From Collages


avui toca ghibli + torre de tokio + asakusa ("asaksa" com diuen ells, igual que es "gandam" i no gundam, o "gozira" i no gotzilla. quines coses.. realment m'enrecordo molt dels "don wori Anna" que deia ikumi :P)

en fin... doncs res de bon mati cap a Mitaka que es on hi ha el parc amb el Museu ghibli, a 1era hora pasem per akihabara tot tancat i sense gent!

super xulos les "rajoles" de tecnologia que hi ha.

Mitaka esta a les afores de tokio, pero diguem que a menys de 30' del centre (ja se sap alla les distancies amb el transport public ni les notes)

A mitaka tenen el parc on hi ha el museu ghibli que realment es molt xulo i tranquil

Al museu et deixen veure un curt aleatorii, pero no et deixen fer fotos dins !!! es una tortura!!!

be, de fet ja ho tenen ben pensat mes q res pq aixi et fixes en els infinits detalls que hi ha, pq es petit, pero ti quedaries sempre (entres en grups i et fan fora al cap de 2 hores).

Alla un "yayo" que es el que posava la peli "artesanalment" al projecto, ens va ensenyar que a la cabina de projeccio hi havia tot d'autograf d'animadors famosos (per exemple els de pixar, el de wallas y gromit... impresionant...)

Encara amb les cames tremolant :P, vam anar a parar a una mena de fira "mundial" amb tot de paradetes amb menjar del mon, que feien just al costat del museu.

D'alla vam anar a un centre comercial i vam menjar un ramen espectacular : D, nomes per 1000 Y!!!! (o menys i tot....)

Despres cap a la torre de tokio, que la veritat, es totalment precindible (es pot anar de gratis a l'edific del govern i les vistes son xules igual)

al vespre cap a Asakusa, tot i que el temple principal estaba en obres.

realment tota la sona d'Asakusa es molt xula (tambe molt turistica, pero clar.. erem guiris!)



cap l'hotel a fer maletes i dema... cap a nikko!