19 de febrer 2008

HD-DVD

A qualsevol web es pot llegir aquesta setmana que Toshiba a decidit no tirar endavant amb l'HD-DVD i deixar que el Blue-Ray de Sony es converteixi en el nou format DVD [Digital Versatil Disk].

I jo clar, ara hi pensava i potser encara poden fer servir el HD-DVD per alguna cosa, i és que si Toshiba ha dit de no donar-li suport, serà un format que no tindrà ningú (bé, els quatre friks de sempre), per tant, pot ser una bona opció com a format d'una nova consola i evitar així una gran pirateria (de la qual cada dia estimo més i més els meus amics d'arreu del món que em deixen de tot ^^).

Seria viable aquest camí? mmm... Potser sí ja que sortirien guanyant l'empresa creadora de la hipotètica nova consola (ja que tallaria la piretaria quasi en sec) i Toshiba que almenys cobraria algo per l'HD-DVD. Però potser la cosa no està tant clara, doncs Toshiba començaria a rebre peticions de gravadors d'HD-DVD's i HD-DVD's verges i clar, segur que és un pastís que no deixaria escapar... De totes maneres esperem que no se'ls hi acudeixi a cap empresa creadora de consoles (heu sentit que Apple vol fer una consola portàtil? patam!).

3 comentaris:

Spiegel ha dit...

// wouu surt per posar un OpenId??? per l'usuari? //

un iGame?iPlaY? wueno ja es veura...

sobre lu de la consola.. aviam 2 temes, ara totes les consoles porten disc dur, amb el q el fer copies "fisiques" tindria q anar quedant desfasat (no nomes en les consoles si no en general... pero wueno)

de totes maneres, pensa en la gc q tenia minidvd, i en la dc q tenia cd de 1giga, i certament la dreamcast era altament piratejable...

una altre cosa es q el lector del blueray es diferent als actuals (pero no el del hd... per tant... sempre podrien fer una trampeta i tenir en 3 dvd de doble capa (per exemple) un hd-dvd...

en fin a tot aixo la ps3 no es piratejable encara! sembla mentida!!!! wueno pel q e llegit es poden cargar alguns backups de ps2 pero fent coses molt rares (obrint la ps3 i tal)...

en fin suposo q un cop estigui els blueray pel carrer amb normalitat, sera una alatre cosa

pero volen treure una nova generacio al 2010!!!! aggg putes....

// vai a investigar lu del openID

Joan ha dit...

hums jo diria ke mocosoft sta amb el hd_dvd tb no? diria ke la xbox te un lector extern de hd-dvd po tp ho se segur po diria ke si xD po menu

crec ke el piratejable o no ... tot ho acaba sent nomes fa falta un friki avorrit per petar el ke sigui xD

Neioo ha dit...

Impresionant això de l'openID... a veure si quan estic inspirat en faig un post...

Per altre banda, en quant a la nova generació de consoles ja és cert, les podrien fer durar més... total, la gran majoria de jocs de la Wii no aprofiten ni un 30% de les capacitats de la Wii. Tots són com els jocs de GameCube tret d'algunes excepcions que es poden comptar amb els dits i cap d'elles pertany a la pròpia Nintendo.

En quan a Micro$oft dir que a ella li importa un cogombre el format que hi hagi, si hi ha el HD-DVD agafarà aquest, si no es passarà a Blue-Ray i si no, doncs descàrregues per internet. referència:
http://www.vandal.net/noticia/30982/microsoft-responde-a-los-rumores-sobre-el-hd-dvd/