11 de febrer 2008

ToDO List by spiegel... de moment

Aviam coses q vull fer!

- Apendre a fer algunes de les coses q el neioo sempre diu de fer :P - 1 els llenguatges q poden ser utils per a web

- Buscar plantilles del open office i fer un bon calendari de tasques

- tocar coses del blog, seria posible posar "foto" depen de qui fos la noticia?, es mes es podria posar no nomes aixo si no, fons/imatge "predeterminada", segons l'etiqueta q tingues
* per exemple, si es parla d'informatica, per defecte fons negre, i lletres verdes, i tipus de lletre mes simple...

- comprovar si existeix ja el SP3 de win, i instlar-ho en un virtualbox, tambe instalar un win vista... (si s'ha de coneixer l'enemic :P i no esta de mes posar al curriculum, domini windows vista (osease se dir WOU, q no d'oh!))

- de moment ja esta... (en temes informatics vease...)

1 comentari:

Neioo ha dit...

En quant a aprendre les frikades que vaig dient per aquí et recordo: http://frikimodeon.blogspot.com/2008/01/about-python.html
(l'entrada "about Python" que vaig fer fa un mes i que li vaig posar trossos de codi un parell de setmanes més tard). En veritat, pots aprendret qualsevol llenguatge de programació que sigui capaç de fer "printf" (escriure per pantalla), però Python, PHP, Ruby on Rails i Perl són els més utilitzats [Perl està perdent terreny].

Quan tingui temps per posar en marxa el segon servidor, ja et donaré accés i allà fas la teva pròpia web per a provar aquestes coses que dius, que són molt frikis però estan molt bé.