12 de juliol 2007

Heroes

Bé, ja que amb l'StarCraft em maten perque se m'escapen els no_sé_què tétricos (putes no es poden quedar quiets, o almenys avisar quan s'escapen...), parlaré dels Herois.

Jo com un bon patidor, vaig decidir no baixar la sèrie i polir-me-la en una sola setmana, si no patir la intriga setmanal i seguir-la mirant TV3 (que es veu que el doblatge de'n Hiro és patètic... aix...). Així que van pel capítol 20 (ara veig a la web de TVC que per la TDT els diumenges tornen a emetre els capítols del dimecres...).

Si no has vist la sèrie no continuïs llegint, és spoiler total

A veure la qüestió està en el capítol 20, titulat "Passats cinc anys", cinc anys enllà, la Claire està morta no?, doncs en Sylar la va matar, així doncs, perquè apareix la Claire al futur? I com és que el Suresh (com s'escriu... mira que els noms sempre els escriuen per pantalla...u_u) del futur sap/ coneix la frase "salva a l'animadora, salva el món" si en el seu passat això no ho ha viscut? perquè clar, si ho hagués viscut aleshores... aleshores... haguessin salvat el món? haurien canviat el futur?

En fi, o es tracta d'un bug argumental, que espero que no, o significa que no podran canviar el futur...

Realment, la sèrie és enrebuscada i està bé. Certament és la única cosa que em preocupo de mirar a la televisió.

A l'Euskal ja pillaré la sèrie en versió original ;)

PS: No vull spoilers, com a molt un "ja veuràs, ja...". Jo faig Spoilers, perquè mira: tots vosaltres ja heu vist la temporada sencera (bé tampoc sé quan dura una temporada) i per que sí :P

2 comentaris:

Spiegel ha dit...

wueno.... aviam heroes el q passa (o jo almenys aixi mu pensu) es que va tenir molt mes exit del q s'esperaven i els guionistes vinga a corre a inventar-se coses... q si el passat dels "mutantes" q si ara tots som mutantes, que 2 mutantes un q fa foc i un q vola s'ajunten surt un que es indestructible... (en fin..)

i de coses q dius.. emmm... pero wueno

un altre problema son els "parons", vease quant la serie als usa per diversos motius (digali q son festes, o q encara no han pogut rodar tot el q han de rodar) s'han de quedar la serie sense emetre X setmanes (o mesos!) doncs hi ha capituls q acaven mes intrigans q d'altres per aixo mateix..

///posible spoiler! ///

el q passa al futur es q el sylar no esta pas mort, el q a pringat (i tants d'altres, es el "flaiman!!!" (q diu eh hiro), per tant la claire no esta morta, i el sylar no a nececitat mai els poders de la claire (mes q res pq ningu va anar a pararlo (potser el "flaiman!" i per aixo esta mort))

en fin... heros m'agrada pq el hiro es un freak i el seu pare es el jefe de comunicacions de l'star trek original , surt l'stan lee,

pd.- hi ha 2ona temporada (anomenada volumen 2 (rollu els comics...))

mes mutantes!, si es q tenint el hiro els altres son uns nenes

Neioo ha dit...

Encara no entenc perquè la Claire no està morta al futur... Si és el motiu principal que fa que el Hiro viatgi cap al passat (ho això fan veure de moment). Perquè clar, si no hagués mort la Claire, el Hiro no viatjaria cap al passat dient que salvés l'animadora, no? @_@

Fins quin capítol està fet a hores d'ara?