14 d’abril 2008

rebuild of evangelion


Un dels meus punts de les llistes TODO de fa temps, es retornar al Anime, i realment es una de les coses q mes em costa.
tot i aixi vai trobar l'altre dia per la xarxa, la 1era de 4, pelis de eva "noves".

aixi doncs presento Rebuild Of evangelion, (osease la reconstruccio d'evangelion). Com tots sabreu, evangelion es una serie ja de culta, de gainax, q consta de 26 episodis (amb un 1er final) i 2 pelis amb un altre final, o una altre manera de veure les coses (tot sigui dit, per pur marketing i vendre mes, q aquest de gainax, ja u vam veure en otaku no video, la visio comercial la tenen clara :P)

De tot aixo ja en fa mes de 10 anys (la serie es del 95/96?), i ja n'han fet, revisions, q si directors cut, amb noves ecenes, remasteritzacions pel dvd.. etc etc..

i doncs q es Rebuild?, doncs exactament el q diu, una reconstruccio, en forme de 4 pelis, el qfan aquestes pelis es explicar el mateix, pero incorporant coses, noves, canviant d'altres. I com queda la cosa?, doncs aviam jo e vist el 1er capitul/peli, i wuay, sobre els disenys, tot igual, excepte els eva (robots) q son un pel diferents, (no masa tp) i els angels , q si son mes diferents (la mateixa base pero amb ems xixa). Hi ha força ecenes noves , i d'altres calcades a la serie (supso q fins i tot deuen ser les mateixes, fent copy paste). aixo si molts decorats nous, i efectes xulos made in 3d i demes .

en definitva, el mateix, pero una mica diferent . Diuen q el final sera totalment diferent, i aixi ala, per finals i gustos...
aixi q ja u sabeu, si eva es una de les vostres series, pos no esta de mes veure aixo, de totes maneres com a minim en el 1er episodi/peli no expliquen gaire res de nou

potser no es recomenable si no coneixes res de la serie, pq la peli esta aixi tota a saco, va des l'inici de la serie fins al 3er angel q es caregen (just abans de q vingui l'Aska!(asuka))

en fin els angels molaran encara mes?
com seran els eva serie?
el sinji sera igualment un pajillero?
tot aixo i mes en les 3 pelis restants

proximamente en su p2p mas cercano
pd.- si la rei es per posar la imatge made in spiegel caracteristica i lu dels doritos es publicitat q surt a la peli i si es descarada i ara vei q es pq hi havia uns doritos/eva :P