12 de novembre 2007

Quan un és linuxero de nivell superior...

Ja no podrà instal·lar mai més un Windows.
I és el que em va passar a mi ahir, doncs ja cansat de perdre incontables hores intentant instal·lar el Lineage2 des de Linux fent servir el Wine. El costat obscur em va abduir i vaig agafar aqueell disc dur per allà perdut i li vaig voler posar un Window$ XP.

Peeeero, el molt cabrón no li molava el disc dur que vaig arreplegar (un Maxtor de 80GB) i res: és el destí ^^ [Sapigueu que la universitat em dóna una llicència per a utilitzar TOTES les versions de Windows i altres aplicacions de M$ xD]

I ara, estava buscant alguna llista de MMRPG's per poder-hi juigar a algun als vespres (no masses hores tampoc). A casa l'altre dia vaig trobar una llista millor, per de moment:
llista0 - aquesta és la que em faltava ;)
llista1
llista2
llista 3: amb videos i així evitem el buscar
No sé, estava mirant el Silk road online, però a la web no hi pots accedir des de Linux, tot i que he vist alguns fòrums que diuen que hi poden jugar a través del wine (clar, que del Lineage 2 també diuen el mateix). També al Google surten clans de catalans com ara aquest.
He trobat una guia d'instal·lació del Silkroad per a Linux. Jo ho vaig provar ahir a la nit però la actualització no m'anava... ja ho miraré, segurament em falten fonts de Window$.

El Legend of Ares que és com el Lineage2 però més senzill.
I tant per Linux com per Windows, el Regnum online.

Però no sé, no sé...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

mmm interesant.. mirare aviam si algun m'interesa...

aix.. aixo de no saber instalar un windows...

has provat "$apt-get install window$-destktop" ?

mmmm

Neioo ha dit...

Juas! certament no he provat de fer un apt-get... xDD (tot i que a Gentoo es fa servir l'emerge ;)

Per altre banda, de moment estic descarregant el SilkRoad online. Tot i que m'hauré de registrar demà a la universitat (<-tant sols els usuaris de Window$ tenen accés a la seva web U¬¬)[<- Hauria de ser suficient per no provar aquest joc, però bé, té bona pinta](<-Faltarà que el wine li moli).[Des de Linux: Poseu al Google/Yahoo "Download Silkroad online" per trobar un mirror del joc]

I si no, no sé, ¿provem el WOW? però clar faltarà un servidor gratuït... Sóc partidari d'anar investigant la llista0 a veure què hi ha de bo... Aix... putos jocs.... Perquè no els fan per Linux d'una vegada! És que ni per MAC! i aiò que s'estant venent MAC's a patades!!