05 de març 2011

Internet ens canvia

Senyors, Internet evoluciona, els canvis ja fa temps que van comonçar, però ara es comencen a veure més patents.

Si fa quatre dies ens interessava descarregar-ho tot, teníem (i tenim) mals de cap per poder guardar totes les pel·lícules, àlbums i demés que ens interessen. Ara ens estem movent cap a un punt a on tot queda penjat al núvol i ens conectem a la web que toqui i és que ni fem l'acció de descarregar si na directament ho reproduïm.

Això ho anem veient: Google Docs, Spotify, Jamendo, Youtube, Seriesyonkis, (a EEUU ja hi ha el Netflix)...

Amb tot hi ha diferents punts que voldria fer notar:

  • Desapereixaran les parties?: No ho crec, però la dèria per descarregar teras i teras anirà cap a caiguda

  • Es veu clarament els dos tipus: gratuït (Jamendo) vs de pagament (iTunes): És una guerra o una convivència? (voto convivència).

  • Bye bye als formats físics: CDs, DVDs i Blue Ray ja fa temps que harin d'haver desaparegut.I encara que no us ho creieu, això farà possible la desaparició dels PCs, que en un futur relativament pròxim, seran els nostres mòvils i més endavant ja ens els incrustaran al braç, als ulls o a la tita (tot arribarà xD).

1 comentari:

Spiegel ha dit...

Realment ahir amb el darth semi veiem com el tema de tenir una peli, amb la meva conexio i un compte guai, era cosa de 10/20min en versio HD

realment estem arriban a un moment on el tema anar a partys ja no es per cambiar coses amb els amics (de fet els amics ja cambies coses tots els dies)

i si jo tb crec i de fer vull, ordinadors realment portatils / movils o el que sigui, que et serveixin alla on vaiis