17 de març 2011

CeBIT

De l'1 al 5 de Març d'aquest 2011 s'ha celebrat a Hannover el CeBIT (algo així com "Centrum der Büro- und Informationstechnik" o en anglès: "Center of Office and Information technology"). I realment em sap greu entar-me per Google i no per cap de les subscripcions de Google Reader, perquè hi ha coses interessants:
L'Asus Eee Pad Transformer, aquest tablet que té un suport que el converteix en un laptop

Em faig creus encara del show que porten els ports USB en aquests catxarros... Posen un sol port i ja sembla qui sap què... U_U

Un altre cosa interessant és aquest sensr que s'acopla a un tablet i junt amb un boli especial, reconeix el que escrius en una nota de paper i t'ho dibuixa en una nota virtual... bé no sé com explicar-ho i us deixo el video:

I realment, és una pijada, però podria servir pels nostàlgics d'escriptura manual (ja n'hi haurà ja...) o per tindre una còpia dels apunts... o per fer un dibuix quan no ho pots fer amb l'ordinador (quan prens apunts o notes).

Hi aquí senyors el perquè ens queden pocs dies d'arquitectura x86:


I res, es diu que el Trim Slice (un nettop amb Nvidia Tegra 2 dual core) sortirà aquest June a partir de 250$ (a veure com faran el canvi de $ a €...), molt segurament el meu pròxim PC: