12 de novembre 2010

Nook conclusions i demés

Amb tres dies de prova amb el Nook, faig aquí una mica de ressenya.
Primer dir que és impressionant. No m'arrepenteixo pas d'haver-lo comprat.

Els còmics es veuen de perles. Igual que els llibres, això sí, si són llibres que tenen alguna taula o gràfic no és segur que ho vegi correctament (coses que passen al convertir de pdf a epub).

Per altre banda, puc escoltar música des del Nook, cosa que va genial. El Nook ja té de per sí 1,3 GB d'espai lliure i a més, jo li he connectat una microSD de 4GB, el problema és que no puc accedir a aquesta microSD des de Linux (haig de connectar el Nook a un Windows per tenir-hi accés)[A males treuria la targeta i la posaria directament al PC, però ves, tenint el portàtil de ma germana...].

I trobo a faltar alguna web que indexin llibres en català u_u (en concret voldria pillar el senyor dels anells i el hobbit).

He trobat aquesta web a on s'hi poden trobar alguns llibres. I amb els vagos i els de taringa vaig fent. Tot i així sempre surten els ebooks en pdf, a veure si els epub es comencen a extendre's.

2 comentaris:

Spiegel ha dit...

http://bibliotheka.org/ << llibres de tot tipus

fa temps vaig trobar aixo no se si encara funcionaran els links> http://120linux.com/descargar-libros/

en catala vaig torbar algun dia alguna cosa.. pero ara mateix no trobo l'enllaç (tp tenien molt material)...

pd0,. amb el calibre menys els pdf que no queden del tot be, els altres els tranformes sense problemes... jo nomes ajusto la lletra per no tenirla que fer mes gran al reader i llestos

pd1.- d'on et baixes els comics

Neioo ha dit...

Els còmics de vagos o taringa... Tampoc n'he baixat molts (fa una setmana que tinc el nook...).