18 de juny 2010

Nintendo 3DS

I com que estava avorrit...

Doncs sí, sí arriba Nintendo al E3 i es treu de la màniga la successora de la Nintendo DS, que serà una Nintendo DS però amb la gran particularitat de que la pantalla de dalt es veurà en 3D i que serà panoràmica (la de baix continuarà essent tàctil).

Bé, d'imatges i videos per a tot arreu en trobareu... Així que deixo aquí la meva opinió personal.

Les 3D genial, tothom es pensava que es faria algo similar a això:


Però es veu que no, que la pantalla emet dues imatges (són dues pantalles intercalades pixel a pixel) una imatge va a un ull i l'altre a l'altre. I direu com? doncs amb un filtre:


Això fa (com diuen els qui la han provada) que si no mires la pantalla just des de davant no tens l'efecte 3D, però bé, és una portàtil i és per ser jugada per un sol jugador, per tant, ja està bé.

Altres temes que han quedat ensombrits per les 3D són les 3 (!) càmeres que té: una que enfoca al jugador, i les altres dues a la tapa (per fer ni més ni menys que fotografies 3D). A més, es veu que la nova portàtil està farcida de giroscopis i sensors, cosa que es podria dir que és com un Wii Mote però sense punter. [I clar, us podríeu preguntar perquè tanta parafarnàlia junta, doncs precisament, serà per aconseguir un efecte com el que ens ensenya el nostre estimat Jonnhy Lee al video de dalt, vaja, opinió personal eh!].

Finalment, i a mode personal, ja s'haguessin pogut posar les piles i (1) augmentar la resolució de les dues pantalles (almenys la que té 3D) i (2) augmentar la qualitat gràfica... Però veient el Metal Gear Solid...

No està pas malament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Realment cal veue metal es veu com toca sera una pasadq