19 de juny 2010

E3 2010

Doncs sí, m'ha picat la vena postejadora...

Per part de Nintendo:
Ja vaig comentar el tema de la Nintendo 3DS. Que no està gens malament.

Pel tema Wii en canvi la cosa ha adquirit un aire retro total. En part està bé, però per altre banda, la cosa sembla com si no es renovés la sang, crec que estaria bé nous títols, nous jocs sense explotar el (gay del) Mario i família.

Així que res, pel tema Wii ens hem de conformar amb un nou Zelda (ok, no és moc de gall d'indi), un Donkey Knog Country Returns (que val, ja feia temps que no se'l veia al Donkey Kong i a més, té bona pinta el joc), un remake de Goldeneye, més Pikachu, més Metroid i res de nou... En fi, que han optat pels clàssics, que segur que venen, fan pasta i amb temps de crisis els accionistes contents i els usuaris tractats de burros, què més es pot demanar? I això que l'any passat el Miyamoto deia que tenien la resposta al Playstation Move de Sony i al Kinect de M$... Però res de res: boles de fum.
Així que res, les sorpreses en ves de Nintendo les ha de treure Hudson, amb un títol anomentat: A Shadow's Tale (que recorda bastant a l'Ico):


Pel tema PlayStation 3:

Per fi ja se sap que al Setembre hi haurà el PS Move a les tendes, alguns jocs rebran un parche per a poder-los jugar amb el PS Move, com ara el Heavy Rain:


Apart del PS Move i a falta del Last Guardian, doncs tot com sempre: que si Metal Gear, Silent Hill, Castelvania... Aix... el mateix que amb la Wii U_U.

Tema Xbox 360:

Doncs au, acabo amb la Xbox que tots ja sabeu no li tinc gaires simpaties, però perquè no sigui dit...

Doncs si Sony treu el seu PS Move, M$ treu el seu Kinect (que detecta el teu moviment per la càmera sense necessitat de mando ni res).

Res, igual que la PlayStation, més Metal Gear, més Castlevania, més Halo, més Fable...

I aquí ho tenim, tres empreses de videojocs i totes amb la mateixa estratègia: una cosa nova, i molt més de lo mateix.

Jo vull veure jocs nous i jocs innovadors, que val, amb les segones i terceres parts també disfrutes, però ja saps (més o menys) amb lo que et trobaràs, no hi ha el factor sorpresa. Vull trobar-me amb un joc que amb tant sols 30 minuts de joc digui: aquest joc és tant bo o més que qualsevol Zelda (com l'ICO). Un joc que digui, no sabia que els videojocs serien capaços de fer-ho (com el Guitar Hero amb el que pots aprendre a tocar la bateria tal qual).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment jo esperava un last guardian pero res o algun jrpg pero tampoc. Es epoca de poca innovacio pero tampoc fan un remake del ff vi o vii... realmen es culpa de q fer un joc requereix molt temps i diners i van a coses segures? Pero q mes egur q un remake dl ffvii no se aviam si el move sera guai... escrut desdel bebop one

Neioo ha dit...

Juas i ara mirava el video del Heavy Rain i pensava amb el Shenmue...
Aix... i a saber a on arribarem ;)