19 de gener 2009

frikimodeon FeedBack

Començo aquest post per veure què opinen els nostres lectors (el nostre admirador xinès tb! [encara que sigui un robot alguna opinió tindrà, no?]).

Així doncs, que espero que ja comenceu a penjar les vostres crítiques negatives, positives, neutrals, suggeriments, opinions vanals o simplement dir què és el que us passa pel cap quan sentiu o llegiu la paraula clau: frikimodeon.

Dono paraula que totes les opinions seran llegides per l'Spiegel ;P

I bé, com que sempre s'ha de trencar el gel:
1- M'ha agradat la imatge aquesta reclamant comentaris per part dels lectors

2- Cada dia m'agrada menys la forma de gestionar els blogs de Blogspot. Això potser hagués triunfat més si hagués estat una barreja de blog/forum. Vull dir, si jo faig un comentari a un post de fa una setmana, ni crist s'entera que he fet aquest comentari: doncs ni s'envia cap e-mail a ningú, ni tant sols al blog apareix un llistat dels últims blogs comentats (amb les respectives dates al costat). En un fòrum en canvi, sí que es marquen els missatges nous/no llegits. Apart de que en un fòrum la participació dels lectors és molt més valuosa, i que ell mateix pot crear nous posts. Aquí com a molt dirà: "juas quina gràcia", "molt bona aquesta" o coses per l'estil, i al final, per dir això ja suda de dir res. [No sudeu de deixar el comentari en aquest post, estem disposats a transformar aquest Blog en un Fòrum o en una pàgina porno si cal!]

3- Si mireu posts vells veureu com hi ha imatges(videos que es perden, això és degut a que algunes imatges són enllaços a altres pàgines i aquestes pàgines moren/canvien/són censurades i clar, els enllaços queden morts. També haig de dir, que jo sóc qui més faig servir aquesta pràctica d'enllaçar les imatges d'altres web.

4- Per què sempre que hauria d'estar estudiant em distrec amb qualsevol cosa? bé, igualment és una assignatura optativa que em suspendran igual...

9 comentaris:

Darth Semi ha dit...

aixo de la imatge akesta ho he posat jo....
ho vai veure no se on em va fer grácia i vai dir aixo pel blog...

Spiegel ha dit...

aha, a todo

crec que si que hem de fer algun plantegament pel blog...

jo de sempre crec q seria interesant una "web" amb apartats pero tots a un mateix nivell es a dir..

si algu vol fer un tutorial doncs el pot penjar i queda ordenadet

si un simplement vol posar una noticia o comentar el q vulgui doncs que surti a "portada" pero es pot "perdre" amb les noticies

i si algun tema te "debat" doncs pot anar guanyant importancia o simplemnet veure que esta en moviment...

apart alguna seccio currada de pagines d'enllaços i seccio "wiki" per a "manuals" propis, es adir les tipiques coses que fas un dia i despres has de buscar pq no recordes quin "tutorial" o el q sigui vas seguir.. (i dic wiki pq si cal es modifica alguna cosa doncs es modifica..)

...

aha

Spiegel ha dit...

veure >> http://www.tufuncion.com/igoogle-personalizado-prototype
pot ser interesant? que un informatic opini

Darth Semi ha dit...

eso es sexismo...

Neioo ha dit...

A veure, Spiegel també t'has de considerar informàtic eh ;P

IMHO, quan fas servir una eina ja et lligues a aquesta eina, després voldràs canviar coses i no podràs.

Per exemple, acabo de mirar una mica per sobre el funcionament de Django, que vindria a ser un prototype que proposes(un framework per a fer webs... ja saps els informàtics els hi agraden les paraules rares: framework, kernel, "diagrames de seqüència", foreign key, midleware (aquesta última és la cosa més ficticia, absurda i falsa que us podeu imaginar, només superada per l'existència de Déu)...). A lo que anava, si fem servir Django, for example, ja ens lliguem a: programar en Python (per mi de maravella) i a fer servir una base de dades SQL (per a mi no tanta maravella)

Estic pensant en que seria relativament senzill crear un framework com els existents... Però by Neioo ;P Igualment era una idea que tenia al cap, doncs sóc l'encarregat de crear la web dels Serrallongues i com que sé que a la llarga algú o altre em demanarà alguna web... ja tenia al cap fer alguna eina per facilitar la tasca.

Clar que per la mateixa regla de tres, si jo faig una eina i fem la web amb aquesta eina: estarem lligats a la meva eina. Es tracta doncs de fer una eina "modular" ;P [partir l'eina en trossos petits que siguin fàcils de canviar/actualitzar].
M'hi podria posar a partir de demà passat.

Neioo ha dit...

Clar que ara seria qüestió d'anar donant idees de què és el que ha de tenir el nou portal... i si canviem el nom o no :P

A mi em sembblaria correcte posar wikis, fòrum, una secció de consells/recomanacions (rotllo: si feu servir GNU/Linux us aconsello Gnome; O mireu tal pel·lícula), una altre secció de consultes (bé, això ja seria el mateix fòrum...).

Neioo ha dit...

Ah! i l'opció de poder editar tant els teus posts com comentaris (cosa que al blogspot no es pot ;P).

Spiegel ha dit...

wueno doncs podem començar a fer "mockups" per veure idees no?

aclaro mockups no son mocs cap amun ni res.. eh!

Neioo ha dit...

Demà a la tarda m'hi poso.