27 d’agost 2007

The IT Crowd 2ona temporada!!!!!!

Doncs aixo l'altre dia navegava per la web oficial del canal 4 angles, i vai veure q ja estaven emeten la 2ona temporada de the it crow... i avui e buscat qui va fer el subtitols i woou subtituls + torrent per baixar-ho genial! via noseque.net

i tb interesant el recopilatori d'aquesta mateixa web amb els links per baixar la 1era temporada 110% recomenat!

pd.- si estic buscant la melodia pel mobil q la que hi haenllaçada en el segon post de noseque.net no funciona (si l'aconsegueix (suposo q un mp3 amb la canço) el posu)

25 d’agost 2007

Audacious

I vet aquí un altre reproductor d'audio, aquest cop és molt semblant al xmms i per tant, també ho és al arxi conegut Winamp 2.73.

La gràcia d'aquest és que directament ja pots escoltar els famosos arxius spc (els arxius d'audio de la Super Nintendo) sense tenir-hi que posar cap plugin raro.

També diuen que accepta molts skins del xmms.

20 d’agost 2007

Vacaciones! by Spiegel

Doncs res q vei q mentres estic de vacances (fora de l'ordinador ningu no diu res)... aixi q res volia postejar una noia anime a la palyita (tot i q e nat i anire a la muntanya fa mes de vacances :P) (es veu mes carn q collons...) pero e trobat aixo


i wueno pels chinos q els i censuren el pr0n


bones vacaciones, atots!

13 d’agost 2007

La capsa de l'ordinador

I és que qui ho diria la maleïda capsa de l'ordinador, aquella cosa sossa de la vida... que bé... tampoc penso dedicar-li més de dos linies en la seva descripció :P

Alguns les compren barates: pesen poc, però fan molt soroll!
D'altres, prefereixen fer una mica el freak i la fan brillar en colors:

I d'altres, prefereixen reduir el maleït, terrible i horrorós soroll dels putos ordinadors amb capses com aquesta Antec NSK 6500:

Amb una capsa com aquesta ja no cal tenir la música tant alta i es poden apreciar molt millor els silencis de les pel·lícules que volem veure. Això sí,100€ de la vida (tot sigui dit).

PS: Sí, ja ho sé, no són hores per fer un post, però donada la ratxa d'aquests dos últims dies, no ho podia deixar refredar ;P

12 d’agost 2007

Optimus Prime 20th aniversario



Doncs res q a les files autobot, com no podria ser d'altre manera hi ha el Optimus 3er (en la linea de succecio dels 3 optimus originals q tinc :P)
que no es ni mes ni menys el optimus 20 aniversario de 1 pam i 1/2 ben be :D

m'encanta!

i amb "luces y sonidos"! << francament esperu q algun dia deixin de posar luces i sonidos.... (wueno vale son coses pels nens i tal..)

contres-- la capsa on va es cutre... encara q almenys si el tornu a empaquetar el puc deixar de mostrari... vale no es tan cutre


pd.- vale ja tinc prou optimus... 3 de la generacio 1, mes 3 d'altres generacions, mes l'ultra magnus original q a dins no es mes q un optimus blanc...

11 d’agost 2007

Freedom

Ultimament no es pot dir q miri molta animacio (o potser si... per poder-se dir...), actualment q segueixi mes o menys regular son Padre Made in USA, la fantastica (i ultima?) obra de gainax tengen toppa gurren lagann
de la que ja ens va parlar en Darth (wueno vale nomes va posar unes imatges)... i ara ultimament l'anomenada Freedom que es de la que vull parlar....


Freedom, es una serie (suposo q seran ovas), i te uns ingredients tot i q no originals, prou bons...

la historia ens situa en un univers futur on l'home a començat a conquerir l'espai, i casi per obligacio ja q la terra esta totalment colapsada, degut a la contaminacio i tot el q la humanitat li ha fet els ultims segles, la humanitat viu en una petita colonia de la lluna anomenada eden.
Aqui ens apareixen els nostres protagonistes, un nois una mica gamberros, q van amb les seves "motos", i fan competicions amb altres "motoristes", a tot aixo van descobrint q tot no es el q sembla...

un moment.Motos+adolecents+vells q saben mes coses de les q semblen+un gobern represor+ futur+una comunitat 1/2hippy! siii seny@s es una serie d'otomo

jejej pos aixo, els disenys son made in otomo 100% i la historia (no se si el guio) tb...

Un dels punts forts es l'animacio q es simplement explendida, els personatges estan fets en 3D pero tot i aixo al principi ni ten adones, estan fets moooooolt be, ja m'agradaria que totes les series on fan servir 3d fosin com aquestes, a mes els decorats tenen un efecte de "pintat a ma" q queda molt xulo i molt otomo tb...


us diexu aqui l'opening q tot i q la canço no mata, m'entanta l'efecte "comic" q donen a les imatges (tindrien q fer alguna serie amb aquest efecte, recorda tb als jocs de narutihime hero de la ps2)

pd.- si algu veu la serie 3 gallifantes per algu q digui qui deu ser el patrocinador de la serie :P

Minesweeper The Movie

L'altre dia miran pel meneame vai veure aixo
realment genial : D, si es q els frikis no tenen limit... m'encanta!

pd.- esta en angles pero s'enten la mar de be!

Fedora 7: instal·lació per a 64bits

Doncs estava jo preparant un Fedora 7, del que realment opino que és impressionant. Llàstima que sigu tot un frik i ja no pugui marxar de Gentoo. Tot i que no descarto fer una partició més pel Fedora.

Una de les particularitats que té Fedora és que no instal·la res que no sigui amb llicència GPL, això vol dir que la instal·lació bàsica no té els codecs per a poder escoltar la música mp3, ni veure videos avi, ni els flash del youtube.

Però tranquil·litat, ja que hi ha gent que ha creat el seu propi repositori de paquets per a Fedora es diu: livna. I ens permetrà poder posar tots els codecs sense necessitat de compilar res de res.


Totes les instruccions per a poder veure els videos Flash, les pel·lícules que us baixeu d'internet (o de la intranet de l'Euskal), i escoltar els arxius d'audio més habituals estan aquí i en castellà (perquè no us queixeu), la mar de senzill i ràpid.

Tant sols li puc afegir un petit detall al post, i és que si a més d'instal·lar el paquet "mplayer", s'instal·la el paquet "mplayer-gui", obtindrem l'mplayer amb la interfície gràfica, que ens permetrà fer la pantalla completa i tota la parafernàlia habitual sense necessitat de mirar el "man mplayer" com uns friks.

ASUS PW191A

Ja fa masses dies que no s'actualitza això i el cap de setmana que ve és la festa Major de Sant Quintí i com que no podré postejar quasi res.

Avui us parlaré d'una adquisició que faré com a molt tard per Nadal i que curiosament ja en tinc una casa, llàstima que no sigui per mi (però de moment s'estarà una setmaneta a caseta ;P).

Es tracta d'una pantalla que vàrem veure a l'Euskal Encounter i que... bufff... és brutal!


És una pantall de 19" panoràmica i amb connector DVI, que a més la pots posar dreta per poder llegir millor els documents de text:

ç

Encara no he trobat res per Linux per poder capgirar la imatge i així poder visualitzar la imatge correctament quan la pantalla està en posició vertical, però bé, tampoc és que ho hagi buscat gaire. (Ara mateix estic amb els codecs de video i d'audio de Fedora).

La pantalla té uns altaveus, que clar, al tenir una minicadena com que ni fu ni fa, però també té un connector per connectar-hi la sortida a uns altres altaveus (la minicadena) i la llàstima és que no sonin els dos a l'hora, però la gràcia és no haver d'ajupir-se i mirar al darrere de l'ordinador per haver de desconnectar un i connectar l'altre.

La pega d'aquesta pantalla és lo gran que és el seu peu, ja que acaba ocupant un lloc molt gran de la taula (més o menys com si fós una de tub), però atenció! se li pot treure el peu i clavar la pantalla a la paret!!! buia perquè no és meva que si no ja ho tindria fet! clar que aleshores per capgirar la pantalla, ho has de fer com si fós un quadre: despenjar-la, girar-la i penjar-la i no pas emputxant una miqueta. [per poder-la penjar a la paret (apart de fer dos forats a la paret) hauria de pujar el poster de tela de Monoke Hime una mica, mmm....].

En fi, jo la vaig comprar a Rebelio per 300€ en total. Personalment crec que és una ganga!! Hi ha un model semblant de 20,1" però aquest ja val 450€! i la única diferència que hi veig és que porta integrada una webcam... No sé, no sé... xD

PS: I sí, es veu que sí: ASUS també fa pantalles. De la mateixa manera que Nvidia fa chipset's per a plaques base. I de la mateixa manera que AMD i ATI volen integrar funcions de la targeta gràfica al propi processador (això últim no ve al conte però bé xD).

03 d’agost 2007

Fedora

Tenint com a objectiu fer funcionar com cal una pantall tàctil, he decidit provar altres distribucions de Linux.

Així que ahir li va tocar el torn a Fedora dels senyors de Red Hat i ha estat moooolt grata la sorpresa quan he vist lo senzillíssima que és la seva instal·lació i que si li indiques que per la instal·lació faràs servir dos discs durs et fa un RAID automàticament!!

Potser l'inconvenient de tot plegat és la gran transperència amb que es porta doncs realment un no necessita cap mena de coneixement informàtic per a dur a terme la instal·lació (bé, saber què un teclat, un ratolí... [i llegir] ;).

La instal·lació de paquets es fa a través del yum (envès d'escriure apt-get o emerge, s'escriu yum) tot i que per la interfície gràfica tambe tenen un instal·lador rotllo Synaptic que està bé, bé, és un clon del synaptic, que facilita la instal·lació dels programes i que no cal saber més que fer un doble click.

També m'ha sorprès molt que activés tots els drivers de manera trasnperent: Ja tinc el so i acceleració gràfica i no he fet res de res per a tenir-ho! I l'aparença de tot de globus aerostàtics per l'escriptori també és molt atractiva.

Companys, Fedora és més fàcil que Windows i que Ubuntu! 100% recomenable pels newbies

Ah i una cosa, tot i que sigui totalment transperent, almenys, no fa una cosa que fa Ubuntu i que no m'agrada gents: No t'amaga per res l'usuari root, i quan es requereix del permís del super-usuari et demana la contrasenya, com és manat.

I ja per acabar, mostrar el meu desacord amb el "Debian way": amb la nova versió, ni tant sols sé compilar un kernel per a Debian! no sé què han fet però el mètode tradicional (estàndard?) no funciona! Així doncs: Gentoo pels friks, Fedora pels newbies ;)