29 de setembre 2011

Delicious

Fa 5 mesos Delicious va ser comprada pels fundadors de Youtube (Chad Hurley y Steve Chen) i ara ha rebut un canvi de cara que l'afavoreix molt.
I el que ha fet ha estat una cosa la mar de senzilla: les stacks. Que bé, s'assemblen molt a les etiquetes, però agafen més un caràcter de "directori" així et permet classificar millor tots els enllaços.

Certament, m'ha agradat molt, tant que ja hi tinc un tou d'enllaços posats allà... I fins i tot em sembla que compartiré les típiques imatges que penjo per aquí al delicious.

Una de les coses que haurien de fer però és un RSS per a cada una de les stacks que fas... Però no sé si ho arribarem a veure mai.

El seu disseny és la mar de senzill i funcional (n'haig de prendre exemple!). Però sobretot voldria destacar tot el que hi hagut al darrere: Un tio funda Delicious, Yahoo! la compra per 20M $, però al cap dels anys no sap què fer-ne, així que aquest Abril la va vendre i ara els fundadors de Youtube sí que sembla que sàpiguen cap a on encarrilar les coses. Bona feina!

Cap comentari: