15 d’agost 2011

Google compra Motorola Mobility

Encara estic al·lucinant ara.

12.500.000.000 € (12.5 mil milions d'euros).

Però això vol dir que Google vol canviar les seva manera de fer, fins ara escollia una companyia (HTC, Samsung) i feia un projecte conjunt. Ara vol agafar i fer directament la feina d'aquestes companyies.

És com dir: "Va porta que m'ho faig tot jo perquè... perquè la tinc tant gran que puc amb tot".

Suposo que ha estat un: "hasta la polla d'Apple, aquests lo van a flipart".

La meva opinió és que tiraran endavant la idea del Motorola ATRIX (connexió mòbil-PC): ho faran de manera inal·làmbrica? faran que a cada connexió es desprengui una aroma de roses? Qui sap, encara que també podran potenciar el tema tablets: tindrem la tauleta de Google? veurem Google TV a les tauletes? faran una copia exacte de Wii U? Tot està a l'aire, però molt em temo que totes les respostes seran un SÍ (a almenys un "sí, ho podem fer, però si ho fessim els usuaris frikis es moririen de l'orgasme".

I res, tocant temes més sensibles: coincidències de la vida, aquest anunci apareix un dia després d'haver vist aquest altre video:

En el que (des del punt de vista emprenedor) un diu: Ostres veus com es pot tirar endavant amb idees senzilles. [aquest globus val 50€ de merda, i per culpa del video aquest està SOLD OUT].

Però en canvi l'anunci de la compra de Google és just l'altre cara de la moneda. Que fa semblar que en aquest món o ets un bilionari o no cal que hi posis un peu perquè t'enfosaràs de seguida.

1 comentari:

Spiegel ha dit...

en fin, joc crec que hi ha espai per atothom.. evidentment els grans es nirant fent grans... pero si es tenen bones idees, (en el moment oportu, etc, etc..)
encara es pot fer alguna cosa,
encara q sigui inventarte alguna cosa q vingui google i te la compri per posarli els seus colors o un android...

en fin... google somos todos...