15 de febrer 2011

Nokia i les males arts de Microsoft

A hores d'ara tots ja debeu conèixer el sonat pacte entre Nokia i Microsoft, que bàsicament es tracta de que Nokia farà servir el sistema operatiu Windows Mobile per als seus mòvils.

A la prensa tots semblen que estan la mar de contents, desafortunadament però això és tant sols l'anunci de que Nokia deixarà de ser un referent en el camp dels mòvils (que ja ho havia deixat de ser, però aquest pas impedirà que mai Nokia pugui tornar a ser la que era).

El motius són òbvis, estaran lligats a Microsoft, no podran desenvolupar idees noves ni innovar, doncs dependran de Microsoft qui té i tindrà (per més que diguin) sempre el codi del sistema operatiu.

Lo pitjor és que la cosa ha estat descarada a més no poder, totes aquestes decissions han estat preses pel nou Ceo de Nokia que precisament era un ex-gerent de Microsoft i que per més inri té uns 4 milions de dolars en accions de Microsoft. Així que la cosa està claríssima, Microsoft li ha pagat una fortuna al Fulano aquest per a posar potes enlaire a una de les empreses europees més gran en el camp de la tecnologia.

I ja ho veiem Microsoft no ha canviat. I continua fent de les seves... Enfonsant la competència adquirint-la (recordo que Nokia era la principal impolsora del sistema operatiu Meego i la creadora i mantenidora del gestor de finestres Qt). El temps dirà com acabarà tot aquest show.

1 comentari:

Spiegel ha dit...

m'encanta la etiqueta de corrupcio :P

realment sembla que aixo sera una merda...