13 de juliol 2009

MetallicaEl passat 11 de Juliol vaig assistir al festival de Sonisphere que es va fer al Fòrum de Barcelona.

Al festival hi tocaven Metallica, S.A., Machine Head, Down, Mastodon, Slipknot, Lamb of God, Gojira i de The Eyes. Bé, Gojira i The eyes no els vaig veure... Però bé... això rai.

El festival va ser la òstia, l'ambient espectacular i la comprensió de l'anglès d'alguns... impressionant...

El de Slipknot es va posar a explicar que eren un menys, perquè el que es dedicava a donar cops a les llaunotes aquelles ;P no havia pogut assistir perquè se li havia mort un familiar, i algú ja començava: Que s'ha mort?!... En fi, sort que un company ràpid el va corretgir.

En un altre moment, el cantant de Down va començar a demanar que la gent s'asseiés però al veure que ningú s'asseia va dir: cagun, aquí ningú m'entén xDDD

Molt divertit, de debò.

No sé... a veure... personalment els millors, com no, Metallica, amb focs d'artifici inclosos (va però això no cal que ho digui...) i Machine Head, S.A. va ser molt curt. Mastodon i Down no estan malament (també els van tallar ben ràpid)... Ara que aviat arribarà l'Euskal faré una actualització de material musical... que ja toca.

Per posar pegues... els primers grups els tallaven super ràpid, sobretot S.A. que va ser un vsit i no vist... val ens vam perdre un parell de cançons per culpa de la llarguíssima cua que hi havia a les vendes de tiquets (de birra). i a sobre de tallar-los super ràpid just acabar un grup, ja començava a tocar l'altre, així que era un no para d'un escenari a l'altre.

Però jo crec que lo pitjor va ser el Fòrum, quina merda Fòrum de merda, tant que se'n parla a la tele... però si és una ruina: està al quinto pino, l'aparcament busca'l i després vas allà i dah! si no està preparat per fer grans concerts! l'escenari de baix llàstima que era petit, però la grada estava de puta mare perquè des d'allà almenys veies els peluts metaleros tocar... perquè el que és a la pista... bé hi havien pantalles gegants (tampoc tant eh!) però clar, tu vas allà per veure-ho en viu, no en digital... si és que... I a l'escenari gran... no tenia grades, el terra no és pla, si no que jo crec que fa baixada, amb lo qual dificultava moltíssim veure alguna cosa... d'acord, hi havia un tiu que en feia dos d'alçada com jo (literalment!!), aquest segur que no tenia problemes... Però joders, no costava res fer un amfiteatre super gegant i tots contents: el terra ben pla, o inclús una mica inclinat de cara a l'escenari i al voltant tot de grades...

Ah i també l'haguessin pogut acabar que jo diria que hi ha coses que encara estan per fer! I encara es queixen de que no hi va ningú... que hi vagin ells amb sa mare!
[errrr... el tema és que si el concert s'hagués fet al Camp Nou, potser haguera molat encara més... però bé]

Més crítiques, doncs, no sé... ja podrien haver-hi més ties metaleres... que el peix era molt escàs allà ;P

Destacaria un tio de més de 40 anys amb panxa birra i amb un gorro d'una mamella al cap. I uns que tenien una nina inflable... Uns feien la broma quan la van deixar d'aixecar una estona dient: "Ala, si el escenario està allí! xD".

Molto bene, molto bene a veure quin serà el pròxim macro-concert...

2 comentaris:

castells ha dit...

Eeepa!

http://www.elrincondelrock.com/2009/07/metallica-arrasa-en-el-sonisphere-barcelona-el-11-de-julio-de-2009/

Neioo ha dit...

Ostres doncs m'acabes de treure un rgan dubte que tenia: no van tocar Fuel!!

Mira que estava jo cap ficat en si l'havien tocada o no... Aix... però bé, bé, molt bé.

També recordar el mal d'esquena i el mal de peus que teníem després de tanta estona drets i amunt i avall per allà... xDD