14 de març 2009

Google Earth


Haig de confessar que sempre m'he pensat que era bastant xorrada això del Google Earth, però l'altre dia a la Vanguardia (a la contra: la única pàgina que val l'euro que et fan pagar) van entrevistar al capo number one de Google Earth i clar, que si Google Earth per aquí, que si ara informació que sempre estava restringida/censurada ja és lliure i qualsevol persona ho pot veure, que si es poden veure les malifetes que fan a les Amazones...

I clar, m'he dit, vinga, aprofita aquest asoleiat dissabte per mirar això del Google Earth, i sí, sí, dit i fet. Després de descarregar-me el Google Earth 5 (beta), d'instal·lar els paquets necessaris (és el que passa quan et porten binaris compilats per 32bits i tu vas amb 64 bits; que dius no costa res compilar-ho per 64bits també U¬¬). I després d'un petit inconvenient (resolt molt ràpidament), ja he fet la meva primera prova amb el Google Earth.

La veritat m'ha sorprès: i direu, joders neioo que ja fa anys que volta el Google Earth eh... I sí, sí, anys perduts U_U.

Realment, no sé quines novetats té la versió 5 respecte la 4.3 ni respectes les altres, però es veu que podré anar des del fons del mar, fins a la Lluna i a Mart... ja ho buscaré aquesta tarda... Però una de les coses que m'ha sorprès, ha estat que no tens una visió 2D del món, sinó que també es veu l'alçada de les muntanyes... Si és que quines coses eh! que les muntanyes tinguin alçada... aix... També, els edificis més famosos estant en 3D.

En fi, un programa ideal per aquelles tardes que no es tenen ganes de fer res de profit, que ja s'està cansat de jugar al Guitar Hero i que no hi ha temps suficient per anar a fer una volta amb bici perquè altres afers ho impedeixen.

PS: Au vinga, pengeu alguna imatge que no costa res mentres vaig a dinar ;P

2 comentaris:

Darth Semi ha dit...

neioo,neioo,neioo,hi ha vegades que kuan parles es com si,no se , com si parlesis en xino,pos igual no entenc una merda...i aixo del earth es lo que te viure exiliat del mon exterior ,cosa ke no entenc per ke tu tenies internet molt abans que jo...

Neioo ha dit...

ein?