25 de desembre 2008

Guitar Hero World Tour


I sí, sovint hi ha dies en que a algú se li en va la castanya i es passeja tot tranquil per un Media Markt i en surt amb un Guitar Hero World Tour amb tots els accessoris inclossos.

Pels qui no sàpiguen de què va el tema... bé, com que seria com tractar a un conjunt buit de persones... ejem... només diré que el Guitar Hero World Tour, en resposta al Rock Band (el seu competidor) té la possibilitat de tocar la bateria i poder cantar a través de micròfon, i sense oblidar la guitarra (que també la podem fer servir de baix; avantatges de lo digital). Jo vaig triar el Guitar Hero envès del Rock Band, perquè té més cançons, pots penjar les teves pròpies cançons a internet i et pots descarregar les cançons dels companys d'Internet.

Realment, només l'he provat aquesta tarda, però de moment, em quedo amb la bateria que mola mil i no és tant complicat com la guitarra (hauria d'haver practicat més amb frets on fire...). Però aquí us deixo un vídeo perque us feu una idea del que pot arribar a ser això.

I a més et fots un fart de riure terrible xD

1 comentari:

Spiegel ha dit...

juas... (jo crec q aixo seria un bon cap d'any...)